marți, 30 decembrie 2014

Scrie-ti propria carte.


  Inca un an e aproape gata. Inca un capitol s-a incheiat. 


  As vrea sa scriu restul cartii din calatorii. Voluntariate. Petreceri . Experiente.
  
  Sa pot sa aduc o contributie cat de mica , vis-a-vis de interconexiunea umana. Un zambet. O lacrima.O lectie.

  Sa dobandesc cunostiinte pe care pana acum le-am pasat.

  Si nu , aceasta nu e o postare de 'an nou , viata noua'. Pentru ca nu e niciodata asa. Oamenii trec prin schimbari constante , care ajung sa le defineasca personalitatea. Asta daca nu sunt usor influentabili. A fi maleabil e pacat. Pentru ca trebuie sa ai punctul tau de vedere , propriile principii si vise.

  Daca chiar doresti sa faci ceva. Fa-o ! Nu te uita inapoi , sa nu-ti pese de parerile celorlalti. Pentru ca daca acel lucru e ceea ce te face sa te simti bine , ce mai conteaza ? In limite legale , evident. Daca te taie capul sa pleci unde vezi cu ochii , pleaca. Daca de asta are nevoie sufletul tau sa-si recapete echilibrul , da-i bataie. Nu te uita inapoi.

  Daca crezi ca locul tau nu e intr-o corporatie , nu o lua in directia aceea. Da , capitalismul e un adevar crancen , dar exista alternative.

  Vrei sa locuiesti intr-o cabana la munte ? Du-te. Vrei sa locuiesti pe o plaja , alaturi de valuri si carti? Cine te opreste ? 

  Aceasta nu e o strategie de marketing. Poti sa faci tot ceea ce visezi. Tot ceea ce iti propui. Da , trebuie sa tragi de tine pentru asta. Dar se poate. Orice ai face , nu intra in hora , nu te abate de la targetul propus.

  Gandeste pentru tine.

  Viseaza pentru tine.

 Dar nu uita sa comunici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu